:     
 Przebieg: 



 • Album
 • Chat
 • FAQ
    Gość  • Rejestracja • 
 • Profil
 • Grupy
 • Szukaj
 • Download
 • Statystyki
 • Klubowicze
 • Użytkownicy
Użytkownik: Hasło:  


•  SALON R25  •  R25-TV  •  FORUM  •  PORTAL  •  LINKOWNIA  •  ! POCZTA !  •

Poprzedni temat :: Następny temat
Sprawny moduł syntezatora mowy
Autor Wiadomość
artur
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-12, 09:58   Sprawny moduł syntezatora mowy
 

Jakby ktoś miał zbędny :)
--
Pozdrowionka
Artur
 
 
Tombog 
Administrator
Wszechstronny laik



R25: V6i B29F AR4 R12
Imię: Francuzeczka
Wiek: 47
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 2463
Skąd: Lublin/Warszawa
Wysłany: 2005-05-14, 14:00   
 

A nie da się naprawić ?? Jakie objawy ? Może tylko zasilanko padło ??
Zadzwoń tu : (025) 756 06 95 lub 604 874 422. To szrot francuzów pod Warszawą. Wiem , że mieli V6 turbo i kupę gratów się wala od niej. Może mają jeszcze gadaczkę.
 
 
 
artur
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-15, 11:52   
 

Nie mam wcale, bo to ma być do czego innego. Wiem, że można znaleźć na szrotach, ale myślałem, że komuś w garażu zalega ;)
 
 
Zwierzak
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-15, 17:57   
 

A mógłbyś w takim razie zdradzić do czego innego ???:)
 
 
artur
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-15, 23:47   
 

Do innego francuza - citroena :D
 
 
ulik87
[Usunięty]

Wysłany: 2005-07-19, 20:12   
 

jesli to jest to nad nogami pasazera i nad schowkiem to mam =)...a jesli jest gdzie indziej to tez mam tylko powiedz gdzie to jest =) Pozdro =) Mam tez sam glosniczek...mam tez to sterowanie kompa z deski rozdzielczej...mam wszystko
ulik87@wp.pl
696 660 545
 
 
artur
[Usunięty]

Wysłany: 2005-07-19, 20:22   
 

ulik87 napisał/a:
jesli to jest to nad nogami pasazera i nad schowkiem to mam


Wydaje mi się że tam, ale czy ktoś z posiadaczy Renuffki mógłby potwierdzić? :lol:
 
 
Tombog 
Administrator
Wszechstronny laik



R25: V6i B29F AR4 R12
Imię: Francuzeczka
Wiek: 47
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 2463
Skąd: Lublin/Warszawa
Wysłany: 2005-07-19, 23:28   
 

Potwierdzam :) największy panel nad schowkiem. Szukam takiego co gada po angielsku. Nestey do tej pory kooooopa :(
_________________

-------------------------------------------------------
Przed rozmową ze mną skontaktuj się z lekarzą lub farmaceutem
 
 
 
ulik87
[Usunięty]

Wysłany: 2005-07-20, 00:08   
 

no to ja jakby co mam szwaba ;]
 
 
Gość

Wysłany: 2005-07-22, 11:49   
 

Tombog napisał/a:
Potwierdzam :) największy panel nad schowkiem.

No to pytanie kolejne - na opisie są 3 gniazda (czerwone, niebieske, czarne) na rysunku widać tylko dwa - czy może to jest tak zrobione, że połowa "czarnego gniazda" robi za niebieski??
 
 
Tombog 
Administrator
Wszechstronny laik



R25: V6i B29F AR4 R12
Imię: Francuzeczka
Wiek: 47
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 2463
Skąd: Lublin/Warszawa
Wysłany: 2005-07-22, 12:17   
 

Nie pamiętam teraz kolorów, ale tak właśnie jest jak masz na opisie. W jednym gniazdodole są dwa gniazda, na dwie osobne wtyczki.
_________________

-------------------------------------------------------
Przed rozmową ze mną skontaktuj się z lekarzą lub farmaceutem
 
 
 
Zulus 
Fachowiec
| PIKUR |



R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia
Wiek: 38
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1076
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-07-22, 13:37   
 

Jako ze jestem na biezaco :) to juz wam mowie: patrzac na gadaczke przodem tak zeby czerwone gniazdo bylo po lewej stronie (tak jak rysunek w opisie) - u gory jest gniazdo czerwone, u gory czarnego jest wg. opisu gniazdo czarne a u dolu gniazdo niebieskie. na dolnej czesci gniazda czerwonego nie wiem co jest bo niby jakies napiecia tam sa ale w opisie ani slowa o tym.
_________________
Jesli cos nie dziala to popraw styki :)
 
 
 
artur
[Usunięty]

  Wysłany: 2005-07-22, 16:16   
 

Zulus napisał/a:
u gory jest gniazdo czerwone, u gory czarnego jest wg. opisu gniazdo czarne a u dolu gniazdo niebieskie. na dolnej czesci gniazda czerwonego nie wiem co jest bo niby jakies napiecia tam sa ale w opisie ani slowa o tym.


Czyli dobrze kombinowałem. Na rysunku jest 4 x 15 pinów więc wystarczająco żeby "obdzielić" cztery gniazda. :wink:
 
 
Zulus 
Fachowiec
| PIKUR |



R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia
Wiek: 38
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1076
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-07-22, 16:30   
 

prawdopodobnie wystarczy tylko 3x15 pinow (tak przynajmniej ja zrobilem jak podpinalem swoja gadaczke) czyli dolna czesc czerwonego gniazda byla niewykozystana.
_________________
Jesli cos nie dziala to popraw styki :)
 
 
 
artur
[Usunięty]

Wysłany: 2005-07-25, 21:12   On gada!
 

Zulus napisał/a:
prawdopodobnie wystarczy tylko 3x15 pinow (tak przynajmniej ja zrobilem jak podpinalem swoja gadaczke) czyli dolna czesc czerwonego gniazda byla niewykozystana.


Część sygnałów na dolnej części czerwonego jet po prostu połączona z górnymi - tak wynika z autopsji, którą właśnie przeprowadziłem :) Rozbiera się to łatwo i bezboleśnie. No i udało mi się zmusić go do zagadania "na stole" :) Po niemiecku na dodatek :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Hosting strony: www.tombogmedia.pl
Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 29