Ten kto ma to cabrio, to pewnie jest zadowolony ale pewnie stoi gdzieś w jakimś magazynie renault. I z tego co widać to istnieje, ale chyba tylko jedna sztuka
To samo zdjęcie kabrio przyniosłem ale zrobiłem je 800 x 600 i nie chciało wejść mam tez kabrio ale nie moge ściiagac załączników i nie moge sprawdzic czy to nie to samo
[ Dodano: 2006-03-07, 13:53 ]
miało być : ....mam tez kombi ale....
tez mi sie tak wydaje ze poza ksztaltem klapy niczym sie nie rozni od zwyklych renatek. widzieliscie tawrie kombi? jak nie to wlasnie taka stoi u mnie pod blokiem przerobiona w identyczny sposob jak ta renia - zmieniona klapa.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Panowie temat kombi był przerabiany. Inna klapa i troszkę szpachli na dach któr ma ukryć większe zawiasy i tyle. Zresztą nie było to seryjne tylko opcja i to chyba nie robiona przez renault tylko przez wytwórcę tej nakładki "elia".
Ostatnio zmieniony przez gzara 2006-03-07, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum