Wysłany: 2011-09-28, 17:22 Nowy baner naszego Forum
W związku z tym ,że na naszym banerze widnieje "stary" adres internetowy naszej strony
trzeba zrobić nowy z aktualnym adresem.
Chętnych chcących wspomóc finansowo w realizacji tego przedsięwziecia proszę o wpisywanie sie na listę. Orientacyjny koszt baneru podam jutro.
Jednocześnie proszę o jak najszybsze deklaracje,gdyż chcę aby zrobienie baneru było gotowe do zlotu w Międzygórzu.
1.$SKORPION$
2...........
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Mam nadzieje, że przed zrobieniem baneru będziemy mogli zobaczyć jakieś projekty, z których wybierzemy najlepszy. W końcu wszyscy się składamy więc mamy prawo wybrać ten, który będzie odpowiadał większości. Nie ma co go robić na siłę by później robić kolejny.
Wymiar baneru 3 m x 1 m .Koszt baneru po preferencyjnej cenie wynosi 100zł. Rozliczenie proponuję na zlocie jesiennym. Może jeszcze ktoś dopisze się do listy i wtedy podzieli się koszt na 1 osobę .
Baner będzie gotowy w poniedziałek ,najpóźniej we wtorek .
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2011-09-29, 13:25, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum