_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Rychuluki [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-22, 09:16
Heh ale psikusa mam przez długi czas męczyłem sie myslałem co by można było zrobić żebym mógł się logowac i być zalogowanym bez problemu na darmo. Usuwałem anty wiry firewalle ustawienie internetowe zmieniałem formatowałem kompa, już nawet chciałem usunąc w jakiś sposób konto abym mógł nowego użytkownika założyc na moim mailu aż tu nagle dzisiaj doznałem przepotężnej mysli ze zobacze w ustawieniach profilu czy może tam idzie usunąć profil ale znalazłem coś innego!!! A mianowicię autologowanie się z ostatniego ip odchaczyłem to i wszystko chodzi normalnie:? Hurra wreszcie powróce do życia na forum
hehe
To prawda że człowiek całe życie się uczy... dobrze że napisałes .. bo nawet nie wiedzialem ze takie coś jest
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Rychuluki [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-24, 16:21
Gdyby nie to że się nudziłem to też bym tego niewiedział i bym najprawdopodobniej poddał się i założył nowego maila co mi zabardzo nieodpowiadało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum