oj lubie wino wytrawne ale mi szkodzi więc chyba piwko mi zostanie
mysle ze Patryk ma dobry pomysl - nasze piwo naprawdę niezłe - mamy pyszną wode ze studni głebinowych. Beczka + kaucja Patryczku - damy radę. Mam jeszcze mechanizm do nalewania ale zeby przetransporować trzeba półcięzarówki albo pickupa
aha kolega prowadzi knajpe i moge pogadać zeby zrobil obsluge naszego zlotu - knajpka typowo motocyklowa ale co tam
http://www.ironhorse.lodz.pl/
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-07-27, 22:35
Nie będę cytował kiedyś dobre piwo było reglamentowane nigdy nie urósł mi brzuszek od piwa i tych napoi które były sprzedawane po trzynastej
setka wódeczki i ogóreczek ma się inaczej jak dwa piwka plus golonka 1kg
trzy razy dziennie
chociaz zainteresowanie temqtem jest nqturqlne, jednqk uwazam, ze najlepszym rozwiazaniem jest aby kazdy _ tak jak w zeszlym roku zabral to co lubi nqjbqrdwiej, postawil nq stole, czestowal innych i byl czestowany.
niczego nie zabraklo
nienawidze frqncuskiej klawiatury, zesta podobno Francuzi jeda zqby
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Myślę, że ten sławny brzuszek to nie od piwa rośnie, tylko od stylu życia
- he, he he dobrze gada <ok>- dać mu piwa
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
tak z ciekawosci - czy "ekipa" lodzka przywiezie beczki z piwem, czy tez skonczy sie tylko na opowiesciach typu - co by bylo , gdyby..
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
a ja tam postoje i grzecznie poczekam az przyjedzie brygada z francji...oni maja miec baaardzo fajne trunki ktore mialem okazje testowac na zlocie we Francji
nie zeby nasze Polskie byly jakies gorsze ale tamte sa dla mnie bardziej egzotyczne hihihihihi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum