Wysyłajcie co macie. Zobaczę co się nada. Postaram się, aby każda renia znalazła swoje, nawet małe, miejsce w kalendarzu
Aaaaaa i jeszcze jedna mała sprawa. Jeśli macie jakieś fajne swoje portrety, to proszę mi przysłać. Będą wkomponowane w zdjęcia Renatek . Część mam ze zlotów, ale nie zawsze się nadają . Zwłaszcza nowi forowicze, którzy przysyłają mi Renatki.
No i nie wybrzydzać, że tu krzywo patrzy ktoś, a tu ma minę nie tą. Portrety są przerabiane na znak wodny i są bardzo mało realistyczne, więc nie grymasić tylko
dosyłać .
LUTEK !!!!! Znowu dostałem 50 maili z maczkiem i fragmentami zdjęć, z których wywnioskowałem, że Lutek, to chyba Lucjan . Może wgraj na ftpa. W razie problemów, wyjaśnię co i jak na PW.
No, widzę że wszystkie zdjęcia do kalendarza już mi przysłaliście. Wydawało mi się, że więcej tego będzie, no ale trudno. Może nie każdy chce swoją renię pokazać w tym zacnym wydawnictwie . Niebawem kończę prace graficzne i zabieram się za merytoryczne . Jeśli ktoś chce się jeszcze załapać na dwa wolne miesiące, to czekam na zdjęcia. Jeśli nie, to zamykam grafikę w najbliższym tygodniu.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Ostatnio zmieniony przez Janusz 2008-11-10, 00:08, w całości zmieniany 1 raz
Dawaj dawaj Janusz, bo chyba jest potrzeba . Jest tak cienko, że nawet srebrna się jeszcze załapała .
Tomala, dawaj w słabej rozdzielczości. Może się nada do jakiejś zbiorowej stronki .
Ale Agata zaraziła mnie niepewnością- czy będzie zapotrzebowanie na taki kalendarz i jak duże?
W końcu jak jest 12 samochodów różnych właścicieli, to co najmniej 12 sztuk się sprzeda.
Może tak byśmy rozpoczęli kompletować listę zapotrzebowania?
Kto chętny i na ile sztuk?
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Niczym Cię nie zaraziłam zmartwiła mnie po prostu wiadomość o małej ilości zdjęć do kalendarza...więc ja jak to ja...pomyślałam czy zbyt się znajdzie...bo wiem,że zawsze jest jakaś minimalna ilość do wyprodukowania aby było tanio i aby firma drukująca się zgodziła na druk...
ja niestety nie mam zdjęć Siwej jako już mojej ale postaram sie i do przyszłorocznego kalendarza coś będzie. Chyba, że Blondasy przeszukają swoje archiwum i udostępnią zdjęcia Siwej z poprzednich latek
_________________ Bo wszystko co dzieje sie wokół nas - to dzieje się po coś!!!
Bardzo proszę wszystkie osoby, które przysłały mi zdjęcia o przysłanie również ( wystarczy mailowo) zgody na wykorzystanie zdjęć w kalendarzu na 2009r, oraz oświadczenia, że są prawowitymi właścicielami tychże.
Zamówienia na kalendarz proszę potwierdzić na PW.
W przeciwnym wypadku kalendarz nie zostanie wydany.
[ Dodano: 2008-11-21, 10:10 ]
Agata napisał/a:
są ładne zdjęcia w rzepaku...siwej
Poproszę, bo może być problem z reniami z Łodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum