widze ze jednak wiekrzość jest za tym aby nakleika przeźroczysta(jeżlei to możliwe. i w smacznych kolorach
ja osobiscie uwazam kolor zucłty za zabardzo pstrokaty na takim poważnym samochodzie . i proponuje jakies odcienie czarnego..szarosći lub popadający w biel rusunek na preźroczystej foli... ale to zależy od wielkości i przeznaczenia
wszystko zależy teraz od pana plondasa <LOL>
pozdrawiam
[ Dodano: 2005-08-25, 13:46 ]
widze ze jednak wiekrzość jest za tym aby nakleika przeźroczysta(jeżlei to możliwe. i w smacznych kolorach
ja osobiscie uwazam kolor zucłty za zabardzo pstrokaty na takim poważnym samochodzie . i proponuje jakies odcienie czarnego..szarosći lub popadający w biel rusunek na preźroczystej foli... ale to zależy od wielkości i przeznaczenia
wszystko zależy teraz od pana blondasa <LOL>
pozdrawiam
fizyk popatrz na to z drugiej strony zółty kolor to ile wiecej koni mechanicznych <lol>
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Irek_F [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-25, 15:37
Mi się obie podobają, w każdej coś jest i nie potrafię wybrać, ta górna ma jakieś takie drapieżne, jakby koci oczy. Co do tła to podoba mi się wariant na przezroczystym, uważam że fajnie to wygląda na blonasowej baccarze. A wersja z tłem barwnym jakoś traci na smaku i lekkości. Wygląda jakoś tak... jak naklejka z PL, albo reklama produktu na aucie przedstawiciela handlowego. Takie jest moje skromne zdanie
no tak.... tyle ze nie chce zeby nasza naklejka byla jak odgrzewany kotlet. niech to bedzie cos "innego" poza tym JEST PYTANIE.... okragla czy jajcowa? ja bym obstawal za taka w ksztalcie jajka. a wy???
przyznaje "znaczeki" pikura jest ladny i takie .. niezasmieconiy niepotrzebnymi informaciami tylko ze na auto ton sie za bardzo ni enadaje z raci właśnie tej psrtokatej barwy. jednak prezętuje sie na papieże ładnie.
ja nadlal obstaje przy wersij ze smakiem i przeźroczystym tle (jeżeli da rady:) ) pozdrawiam
drogi Fizyku! nie moze byc przezroczyste z powodow nastepujacych!
1. zaden ploter nie wytnie tego dobrze a nawet jesli za duzo malych elementow spowoduje ze przy myciu wszystko odlata jak zamek w kargulowej strzelbie
2 zeby bylo ok musialo to by byc wieksze a wtedy nie zmiesci sie nam na tylna klape i "klapa"
dlatego jesli sie przyjzysz na zdjecia ze spociku ja mam na tylnim slupku taka naklejke poniewaz na klapie nie weszla
moim i nie tylko moim zdaniem naklejka powinna byc na tylniej klapie bo 1na szybie tylniej jest nie widoczna
2tylko wtedy mozna odczytac adres. pozdrawiam i oczekuje na kolejne sugestie
co do odbioru nie mam pojecia! na spocie we wrzesniu wszyscy dostana! Tobie (ZWIERZAKU)z racji ze od pazdziernika bede mieszkal w kolobrzegu moge podzucic osobiscie... reszta chyba poczta???
no tak blondas masz racie , tylko ja nie myslalem tak o ploteze jak nadruku na przeźroczystej folij. no ale nie ważne
a co do pomysłu na słupku to podoba mi sie. chbay ze będzie odpowiednio mały na klape to ok
pozdrawiam
Witam zauwazyłem mały bałagan niech moze sponsor zdecyduje która bedzie odpowiednia bo my sie nie zdecydujemy a według mnie kolor taki jaki jets tzn granat na białym tle bedzie dobry konstrast i łatwośc odczytu góruje pozdrawiam
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-08-26, 11:50
A co jak mają dostać logo Ci którzy nie moga być na spotkaniu wrześniowym?
Mi się wydaje, że na przezroczystej folii wygladało by to bardziej profesjonalnie ale są ograniczenia, więc zaakceptuje wersję końcową. Mam nadzieje, że będzie pasowała do kolorku mojej Renii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum