ok! dziekuje wszystkim ktorzy zaglosowali! 1 wrzesnia wyjezdzam na wakacje i wracam mysle kolo 12-14 09 tego roku oczywiscie i wtedy dam to do druku! trzymajcie sie cieplo i do poklikania
Bartek a tak na marginesie to czy twoja renia jest zielona jezeli tak to chyba cie widziałałem na pietrusińskiego przy skupie złomu co nie znaczy że masz ztym cos wspólnego pozdrawiam i sorry za posta na odbiegły temat.
To konrad jak będziesz w Nałęczowie zawitaj w moje strony i trafisz na pewno bo moja renia póki co jest bardzo nie mobilna Ale robie wszystko co w mojej mocy.
Podtrzymuję opcję pierwszą i jak dla mnie to ciemne napisy bo mój kolorek to błękit metalic/ srebrny. Póki co to taki łaciatek
Po obowiązkowym usunięciu obwódek i ustawieniu na jednolitym tle, podoba mi się bardziej nr2.
W pierwszym jest brzydko obcięta renia. Drażni trochę fragment koła. Gdyby to poprawić byłbym skłonny zagłosować za nr1.
Kolor żółty proszę olać. Obowiązkowo opowiadam się za przezroczystym tłem, czyli w kolorze swojej Renatki
logo1tb.jpg
Plik cignito 26 raz(y) 30.93 KB
logo2tb.jpg
Plik cignito 22 raz(y) 32.14 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum