No dobra wynika z tego że nikt nie widział tej firmy. Cena sugeruje jakąś taniznę a co za tym idzie gów... nie pieniądze gów... nie tarcze.
chyba ryzyknę
Wychodzę z tego samego założenia co Skorpion, na przód nie będę oszczał a tutaj zaryzykuję kliknąłem kup teraz zobaczymy co wyjdzie 75 zeta za komplet nie jest źle.
Odważny jesteś- no ale w końcu za wymianę nie płacisz..A drugą wymianę z zamkniętymi oczami już zrobisz
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2009-11-17, 22:34
Jak pierwszy raz szukałem tarcz do R21 ( a nie ma zbyt dużej oferty na rynku ) to kupiłem w Elblągu tarcze najtaniej jak znalazłem po 90zł / sztuka , jakieś niby polskie .
Jeźdzą juz chyba 3 rok i mają sie dobrze. OCzywiście się już zuzyły częsciowo
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Wprawdzie rzadko zwracamy na to uwagę, ale ogromne znaczenie ma dobranie odpowiedniej twardości tarczy i klocków. Ma to wpływ na żywotność tych obu elementów, sam przyznaję, że zbyt mało poświęcam temu uwagi.
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2009-11-17, 23:23
Mogę Cie jedynie uspokoić że w Baccarze masz teraz założone klocki textara czyli takie jakie przewiduje ASO . Ja o dziwo mam też klocki textara z napisami Renault czyli wymieniane w ASO , ale jeszcze przez poprzednika. Dziwne że jeszcze są dobre , bo już troche nakręciłem kilometrów, no i po drugie automat wiec hamulce uzywane częsciej.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
No wiesz Maćku, jest maslo i masmix . Wybor nalezy do ciebie:). Ja juz trzeci rok pomykam na klockach ktorych jest niewiele, a montowane byly przez poprzedniego wlasciciela jeszcze we Francji. Nie chca sie france zetrzec . Po tarczach tez jakos nie widac specjalnego ubytku. Pamietam tez jak wygladaly roczne w poprzedniej reni kupione w polsce. Cos w lokalizacji sklepu musi byc cholera
No na razie jest obiecująco, tarcze przyszły, są równe (sobie je na wałku sprawdziłem) i dotego dostałem paragon, jak by co to coś będziemy kombinować. Wrażenia z jazdy jak TXI odpalę Na ten czas temat można zamknąć. Myślałem że ktoś miał już doczynienia z tą firmą coś podpowie. Tak na pierwszy rzut oka jest OK a dalej się zobaczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum