Może nie załatwione, ale wydzwonione. Kolega został zaproszony na zlot i wyraził zainteresowanie przyjazdem. Czy przyjedzie ? Mam nadzieję, że tak . Wypucować renatki to i tak obowiązek .
Tomek uprzedzałeś kolegę redaktora że wskazane jest zabranie dobrych środków na wątrobę , no bo tak sobie myślę że chyba nie ucieknie tego samego dnia co przyjedzie . W końcu jesteśmy gościnni .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Ostatnio zmieniony przez MaciejR21 2010-07-20, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Kolegi redaktora niestety nie uprzedzilem, bo kolega jest fotografem . Oczywiste jest jednak, ze o suchym pysku nie wyjedzie . Moze bys sie Macku Wlodka Baccara wybral za szanownym pozwoleniem ? Kolega Krzysztof chce nie tylko zdjecia zrobic, ale podotykac, porozmawiac, popic(?), itp... .
Brałem to pod uwagę tylko że w planach jest jeszcze wyjazd do Pragi i łacznie rzecz biorąc dla mnie ponad 1000km na PB a LPG robi niestety różnicę. Do Pragi mógłbym jechac z kimś jednym autem ale z kolei u mnie jest sprawna klima a przy dzisiejszych temperaturach .....
Po raz kolejny mogę jedynie napisać że szkoda iż Włodek nie da rady ...
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum