Więc ja nie będe wpychał siew ten temat jestem za smyczkami i polarami takimi jak ustalicie a nawet dwoma ja i syn kolor granatowy lub czarny tez mi odpowiada logo z przodu i napis z tyłu jest ok. Jezeli blondas przyjedzie w niedziele to pogadamy w wiekszym gronie i może wpadniemy na jakiś fajny pomysł> pozdrawiam a i jeszcze jak juz coś robimy to profesjonalnie polar musi być 1 klasa
Ja jestem na tak i w przypadku smyczy i polara. Chciałbym jesdnak aby logo i wszelkie napisy były raczej dyskretne, czytelne ale dyskretne. A może cos z żółtymi wstawkami tak po firmowemu
A czemu dyskretne? Nie mamy się czego wstydzić mamy być poniekąd chodzącą reklamą
naszej fajnej stronki. Więc napis na plecach z adresem www. powinien być dobrze widoczny.
Można też wykożystać logo z naszej strony - bo jest fajne (nazwa komponuje ze znaczkiem renault)
Tak myślę. A z przodu po lewej stronie np. logo z naklejki.
jestem tez za smycza i polarkiem.granatowy moze byc niejestem raczej wybredny i kolor dlamnie niegra roli,polar wolał by raczej taki uniwersalny całoroczny,jak benda ładne to ubiore w nie cała rodzine chocby na siłe,ale bendzie reklama a i smycze sie przydadza napewno.ajaka sie z tego wywiazała dyskusja i oto chodzi zebysie troche rozkrencic.
więc ja proponuje zeby wszyskot rozstrzygnąl Blondas i Tomboq a logo na szego forum nie będzie chba dobre bo nicia nie zrobisz cieni. Z tyłu klasyczny napis z adresem strony a z przodu na piersi logo z naklejki jezeli chodzi o smycz to proponuje nadrukowąc na niej np puchnaca farbą logo takze z naklejki tyle że mniejsze powiedzmy co 3 cm...co wy na to
jezeli chodzi o smycz to proponuje nadrukowąc na niej np puchnaca farbą logo takze z naklejki tyle że mniejsze powiedzmy co 3 cm...co wy na to
...ale czy jest w tym jakiś sens takiego malutkiego loga to ciezko zauważyć i nie wiem co za role by mialo spelniac na tej smyczy. Ja jestem za tym zeby na smyczy usmiescic adres www.renault25.eu oraz nazwe. Logo tu zdaje się być niepotrzebne.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
To napewno tylko zastanawiam się nad barwami, moze smyczki powinny byc w barwach renault czarny napis na żółtym tle:> albo tak po polowie dzielona jak na zdjeciach ? dajcie jakies pomysły
zapomnialem mialem dopisac ze moze byc i na czarnym zolty napis.
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2005-10-21, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Proponuję żółty adres na czarnej smyczy. To wszystko. Może tylko jak w logo, wyróżnić RENAULT 25 Na czarnym nie widać tak brudu, co nie znaczy, że trzeba nociś śmierdzacy sznurek na szyi, ale wiecie .....
osobiscie bym wolal zeby kazdy byl zadowolony i usatysfakcjonowany z naszej smyczy i bde ku temu dazyl! jak juz pisalem od poniedzialku zabieram sie za polary i inne rzeczy wiec jak cos naskrobie i wymysle to zanim wyprodukuje rzuce na forum coby sie kazdy wypowiedzial
Pany Pany Pany szto my dalej djelajut z tymi smyczami ... ?? może żeby wszystko nie było na jednej głowie Blondasa to bysmy troche podzielili się tymi projektami o których tu była mowa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum