A więc tak....jutro zamawiam polary....
Tombog XL
Konrad L
Zulus XL
Janusz XXL
Szopen XL
Goga XXL
Maveras L
Mariusz1500 XL
Mel XL
WitekS XXL
Tomala XXXL i XL
jacek golacik XXXL
Dekaem XL
Kicek XL
Agata XL
Ostatnio zmieniony przez Agata 2007-12-06, 11:19, w całości zmieniany 2 razy
Wysyłam dzisiaj polary.Brakuje mi niektórych adresów.Poproszę o adresy na priv. od Witka S. , Szopena,Dekaema,Mariusza1500,Mela,jacka golacika.
Polary zapakowane będą w specjalną kopertę i wysłane priorytetem.Przesyłka będzie za pobraniem.
Koszta to koperta 2,50zł.Priorytet 15zł. Plus cena polaru.
Koszt polaru to 60zł.
Polary Tomali,Witka S,jacka golacika są po 97zł.Ze względu na rozmiar maja polary innej firmy,które były droższe.
Ostatnio zmieniony przez Agata 2007-12-19, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Chciałem ninejszym ślicznie podziękować za wspaniały polarek klubowy, ciągle tylko podziwiany na zdjęciach . Teraz go mam i mogę sobie nosić . Jakość pierwsza klasa . Nie zmarznę już .
Dzisiaj spotkało mnie cos bardzo niemiłego Jedna osoba z zamawiających polary sie wycofała i to nie osobiście tylko przez pośrednika.Zarzuca mi,że cena polaru jest za wysoka....jest wręcz oburzony,że nie tak to miało być.A ja twierdzę,że podawałam ,że cena naszego klubowego polaru miała wynosić około 80 zł...w zależności od zamówienia.Cena jest mniejsza bo dostałam cenę promocyjną i zamówienie nie było małe.Cena trzech dużych polarów jest dużo wyższa bo to naprawdę duże polary tak jak zamawiające je osoby tego chciały.Polary sa innej firmy i z innego materiału.Poinformowałam te osoby o takiej sytuacji na priv...a teraz słyszę,że ktoś po prostu sobie tego polara nie ma zamiaru odebrać.....
A może prawda jest inna....może po prostu jak kogoś nie stać na wydatki przed świętami i żona o niczym nie wie to niech po prostu nie zamawia....niech nie naraża innych na wyrzucanie prywatnych pieniędzy w błoto
Nie ładnie panie golacik...bardzo nie ładnie....tak się nie robi...ale to dla mnie lekcja i wyciągnę z niej wnioski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum