Nooooo Szopen, pobudka!!!! Siwa jest już moja a nie Blondasa a właściwie Agaty!!!
[ Dodano: 2008-09-03, 07:04 ]
Nooooo Szopen, pobudka!!!! Siwa jest już moja a nie Blondasa a właściwie Agaty!!! A tak wracając do tematu głównego to jako szczęśliwa posiadaczka Tego wspaniałego samochodu to bardzo zachęcam do kupna.
_________________ Bo wszystko co dzieje sie wokół nas - to dzieje się po coś!!!
Witaj.Gzara powiedział wszystko-bajery+trakcja-V6,osiągi-turbo,na woła roboczego-diesel,do codziennej eksploatacji 2.2 albo nawet 2.0.Takież cudo posiadałem 17 lat.proste jak budowa cepa bezawaryjne(2 usterki w mich rękach)i ekonomiczne-zaciął się zawór gazowy z Gdańska do Mińska spaliła niecałe 6 litrów etyliny na 100 km -przy przebiegu prawie 500 tyś km.
Sprawdź blachę-dół i progi-to podstawa.Jeżeli jest O.K-to z resztą sobie dasz radę-a gdyby co to POMOŻEMY
przepraszam pomyliłem sie spieszac sie do pracy nie 10L LPG na 1km
tylko 10L LPG na 100km
ostatnio zrobilem na 30L LPG 300km
A tak pozatym samochod jak na ten rocznik to dobrze sie trzyma i jak to mówia " Czym starsze tym lepsze" .
Umnie w pracy jak koledzy wsiedli to powiedzieli "samolot" wygodne i duzo miejsca z tyłu a jak chcieli wysiasc to nie mogli haha szukali gdzie dzwignia do otwierana dzrzwi )) Poprostu auto polecam na nasze "Polskie Drogi"
R25: brak Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Cze 2005 Posty: 290 Skąd: ŁÓDŹ
Wysłany: 2008-09-03, 20:05
Renia sprzedana. Pan okazał się niepoważny. Najpierw około 13tej zadzwonił że już jedzie do niego klient z Grodziska Mazowieckiego i bierze ją za 2500. Po trzech godzinach dzwoni żeby przyjechać bo rzekomy klient się nie zjawił. Przyjeżdżamy na miejsce a tam jacyś ludzi właśnie dobijają z Panem transakcji. Renia poszła na taksówkę do Warszawy...
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Ostatnio zmieniony przez Janusz 2008-09-03, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 372 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-03, 22:02
Trzeba zrobić koło tyłka facetowi napisze pare osób że odwołał aukcje pez podania wyraźnej przyczyny i sprzedaż poza allegro a oni na to nieprzychylnie patrzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum