Migawki z podróży.
Golonka w Zgorzelcu
spotkanie
Zobaczmy fałszóstkę! Tam jedziemy. A może Limousine
Polski bagaznik... Siostry Seba- zobaczcie numery Pierwsza TGV
Francuskie klimaty Spotkanie z Limousine
Druzgocacy wynik pomiaru
Zaraz wnerwię Włocha. Wnerwiony Włoch w porszaku.
Czy aby dla wszystkich starczyłoby miejsca w areszcie?
Tą kupujemy!!!!!!!! U P O L O W A N A ! !
Miluza nocą.
Fotopstryk. Zabytek niemieckiej motoryzacji. Jest co opijać. I jest czym
I koniec... Ja chcę znowu w trasę....
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
YeYu.... Ale śliczna No mucha (Anna) nie siada... CUDO Moje Gratulacje Może i ja zacznę coś poszukiwać dla siebie... Moja Renia już wysypuje sie powoli
Ale po fotkach widac ze Limuzynka byla tez w dobrym stanie
Nie bardzo była fajna. Jakby była fajna, to prkowałaby już w Koszalinie. Albo w Milanówku.
Nie była też bardzo zła, ale my szukaliśmy czegoś idealnego. Dlatego została we Francji.
(do zdjęć- niektóre są autorstwa Blondasa: 6,7,12)
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
Ostatnio zmieniony przez Janusz 2008-10-24, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
Tak wiem o co chodzi. Francja bardzo mi się podoba, ale wielu tam "głupków".
Jednak damy im radę. Wcześniej czy później sprowadzimy do Polski wszystkie ładne R25 i potem Francuzi będą od nas kupować. Ale cena będzie straszna. Za te krzywdy.
MOC jest z nami.
proponuję wspólnie go spożyć. Co do terminu- zawsze się coś ustali.
Chcieliśmy zrobić Z1 R25V6 ale się okazalo, że jeśli jest jakaś cyfra to MUSI być poprzedzona minimum trzema literami ...
Jeśli jest jedna cyfra też musi być poprzedzona minimum trzema literami a cyfry nie mogą być w środku lub na początku tylko na końcu!
Nie chcąc robić tablic indywidualnych na siłę.... zrezygnowaliśmy z nich i mamy zwykłą tablicę dla naszego złotka.
Myślę jednak,że ten stan rzeczy się za jakieś dwa lata zmieni....auto będzie wtedy zabytkowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum