Ja zawsze piję i jestem otwarty na picie innych . Inna sprawa, że mi picie nie jest potrzebne .
Adam podaj konkrety, a nie w wymianę tekstów się bawimy. Już dwa miesiące do zlotu zostały !!!
Chciałem się jeszcze zapytać czy koledzy z Łodzi też będą z nami spać czy nas zostawią i będziemy sami się bawić ???;>
Ostatnio zmieniony przez Busiek 2010-12-12, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie widzę problemu z kwaterunkiem w Aleksandrowie. Przecież to tylko 20 minut do Łodzi. Jeśli mamy zwiedzać polską kolebkę R25, to co za różnica, czy wyjedziemy z Aleksandrowa, czy z nadjasieniowej kotliny ?
Proponuję więcej konkretów, zamiast marudzenia . Jak sonda wykazała, zlotem tego nazywać nie ma przymusu, ale jeśli ma się kilka ekip spotkać, to warto jakieś decyzje podjąć i przynajmniej jakiś plan pobytu ustalić.
Dzisiaj z Agą odwiedziliśmy dobrze niektórym znane miejsce czyli "Pelikana" w Aleksandrowie No więc tak właściciele przyjmą nas z otwartymi ramionami Ceny i ilość pokoi uległy małym zmianą- aktualnie kształtuje się to tak:
Pokoi jest 15 i dodatkowo jest do użytku sauna oraz z tego co zrozumiałem siłownia
Ceny pokoi zawierają śniadanie dostęp do internetu i to wszystko co było ostatnio :
pokój 1os.- 130zł
pokój 2os.- 170zł
pokój 3os.- 210zł
pokój 4os.- 240zł
Wszystkie dodatkowe informacje znajdują się na stronie lokalu z wyjątkiem tego że uległy zmianie ceny pokoi i że dobudowali drugi budynek http://www.pelikan.info.pl/index.html
No nareszcie . Wychodzi całkiem przyzwoita cena za łóżko . No, może poza pokojem 1 osobowym, ale to już trzeba sobie dorobić drugą osobę i będzie gitarka .
Dla mnie jest OK. Jakiś termin konkretny ??
Ja bym sie pisal. 11-12 lutego Helga ma zjazd w szkole w Lodzi. To by byla najbardziej preferowana przez nas data. Jesli nie to przyjechalbym sam i dostosuje sie z terminem do wiekszosci. Im wczesniej ustalimy termin tym lepiej bo musze zarezerwowac samolot. Nie przyjade samochodem.
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
No nareszcie . Wychodzi całkiem przyzwoita cena za łóżko . No, może poza pokojem 1 osobowym, ale to już trzeba sobie dorobić drugą osobę i będzie gitarka .
Dla mnie jest OK. Jakiś termin konkretny ??
Eeee tam . Adamowi i tak będzie wszystko jedno bo pewnie znów by się obudził między Tobą a Olusiem na jednym łóżku
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum