Hehe, nikogo nie oddeleguje bo jadą razem ze mną na urlop W każdym razie po terminie podanym przez Adama jest gites. A to co napisał Tombog to dobra uwaga, mogę później stworzyć temat.
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Hehe, nikogo nie oddeleguje bo jadą razem ze mną na urlop W każdym razie po terminie podanym przez Adama jest gites. A to co napisał Tombog to dobra uwaga, mogę później stworzyć temat.
No właśnie, Adam. Jakby zrobić spot zimowy w marcu? Są wolne terminy, np. tydzień później?
Będzie więcej chętnych?
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2017-01-30, 22:32
We Wrocławiu już powoli wiosna się robi....To kiedy w końcu ten zlot...jedyny termin który mi nie odpowiada 12 kuty. Formel , ale nie nad morzem . Chyba ,że w czerwcu
myśl jest następująca. Zostawiamy termin 24 - 26 luty. Spotkanie zrobimy w Łodzi. Mam w centrum lokum gdzie można będzie się kimnąć - przydały by się tylko materace i śpiwory. Jak ktoś będzie miał ochotę na sobotni wypad do Uniejowa na basen to po prostu pojedziemy z Łodzi te 60 km, wykupimy tą godzinkę czy dwie i wracamy. Miejscówka jest tuż obok "cudownego i nowego" dworca w Łodzi i obok EC I (planetarium itp.) więc będzie co zwiedzać. Zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum