śmiecho-drewno jest właśnie tematem tego wątku- tunning wnetrza.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
no fakt tapicerka oryginalna ,ale i tak mi sie nie podoba szczególnie ta niebieska lamówka.bo niby do czego ma to pasować.ale to moje zdanie ,po prostu przemawiają do mnie inne kolory.
kupując nowy samochód mozna sobie wybrac kazdy element w kazdym kolorze i zalezy to tylko do fantazji kupującego a jeśli tak nie jest to na pewno tak kiedyś było
Chyba nigdy nie próbowałes kupić nowego samochodu w salonie. Spróbuj kupić lagunę III z dowolną tapicerką w połaczeniu z dowolnym kolorem blachy, czarną deskę w połaczeniu z jasnobeżową skórą, albo saaba linear ze skórą w standardzie. Nie ma takiej opcji i kiedyś też nie było. W lagunie II GT za 120 tys zł nie miałeś szans za żadną cenę zmienić tapicerki w zamian za brzydką czarną z czerwoną nitką. Tak jak nie ma TS i TX (z wyjątkiem limitowanych serii osobno oznaczonych) ze skórą. Jeśli ktoś to sobie zmienia- jego wola i jego radość ze zmian, ale ten kto zna się na marce- zawsze będzie wiedział, że zostało to zmienione- tak jak w dziale "renie na sprzedaż w sieci" komentujemy wszystkie przeszczepy, bo wiemy jak powinno być. Nie mam nic przeciwko zabawie, chodzi mi tylko o to, aby zmiany były odwracalne, tzn, aby nie wyzbywać sie oryginalnych gratów z demontażu. Wtedy zawsze można powrócić do tego co było kiedy przyjdzie chwila opamiętania.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2008-08-14, 09:15
Oczywiście ze nie probowałem kupić nowego bo musiałbym mieć potęzne zwarcie w instalacji zeby wpaśc na taki pomysł i dopiero taki krok by swiadczył o tym ze gówno wiem o jakości trwałosci i ogólnie samochodach .
Natomiast jeśli jest tak jak piszesz to renault jest w takim razie kiepską marką i przy calej niechęci do niemiekiej myśli technicznej musze napisac ze AUDI jest lepsze gdyz w mojej rodzinie był składany audi na zamowienie gdzie kupujący miał prawo filmowac sobie to wydarzenie w fabryce w niemczech. było to -naście lat temu .......ale było .
Oczywiście kosztowało to odpowiednie pieniądze ..ale było .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum