Busiek, Ty nie czekaj tylko zbieraj co masz. Obecne zdjęcia nas nie interesują bo nie chodzi o to, żeby w kalendarzu była sama jesień. Przypominam, że nie chodzi też o to żeby były same Olimpijki. Zbieraj wstępnie co masz (Facebook??). Robimy też szybko listę ilu będzie chętnych. Projekt chyba też sam musisz, bo Ci co byli chętni zrezygnowali po tym jak usłyszeli, że z tego tytułu mogą być "jeleniami". Zakasuj rękawy
pozwoliłem sobie troszkę poprawić fotkę Formela. Poniżej fotka poza konkursem (bo z Jasienia). Ale to przedsmak tego co mam nadzieję wydarzy się za tydzień.
Adam, mówiąc szczerze mi też jakoś bardziej pasuje tydzień później. Musze zrobić przegląd i nie jestem pewien czy do 11.11 się wyrobie. Jest możliwe, że to jednak się odbyło 19-20?
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum