Witam,
mam w posiadaniu na bardzo czas krótki książkę serwisową R25 z ASO (wersja angielska)
"Workshop Repair Manual Mechanical" M.R. 249
Rozdziały: General, Engine and peripheral units, transmission, chassis, hating/ventilation and air conditioning,
electrical equipment (tego nie mam niestety ale może się jeszcze załatwi)
Są opisane wszystkie modele renówek, silników, osobny tom dla limousine (głównie wyposażenie - pompowane fotele itp)
są to grube tomiska (w sumie stron kilkaset). Możemy się zżucić na xero i jeżeli znajdzie się ochotnik np. do zeskanowania i wrzucenia na forum Niestety ja zrobić tego nie jestem w stanie.
To jest HAYNESA ??? pozatym to by musial ktos z robic z okolic Krakowa... a niewiele os mieszka w pobliżu... o czywiscie jak jaksas skladeczka no to ja sie pisze.... Reszta odzywać sie:D
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
książka (a raczej zbiór kilku książek wpiętych w etui) jest sygnowana przez renault.. jest to pozycja nie do kupienia, używana w ASO.. jest wiele rysunków schematów, opisów wszystko aby naprawić lub dowiedzieć się co siedzi w 25ce..
xero mogę przesłać temu kto się zajmie skanowaniem, nie ma problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum