a kto wie co to za kontrolka w prawym gornym rogu taka pomaranczowa kwadratowa z takim piorunem w srodku? bo zapala mi sie czasem jak przekrocze 3,5 tys. obrotow ? mi sie wydaje ze to od elektryki chyba.
A czy to nie jest przypadkiem od ładowania. Przy za krótkich szczotkach są takie objawy. Weź Voltomierz i sprawdź napięcie na akumulatorze jak spada przy większych obrotach to na 90% szczotki.
Według instrukcji to kontrolka awarii elektrycznej...przy zużytych szczotkach zapaliło mi sie tylko ładowanie(akumulatorek) ...nie mam pojecia za co odpaowiada ten piorunek...
[ Dodano: 2006-04-18, 10:11 ]
Według instrukcji to kontrolka awarii elektrycznej...przy zużytych szczotkach zapaliło mi sie tylko ładowanie(akumulatorek) ...nie mam pojecia za co odpowiada ten piorunek...
mi sie ta kontrolka zawsze swiecila i nie gasla po wyjeciu akumulatora...
i wcale nie oznaczala zaraz awarii..
dopiero w serwisie mi powiedzieli co musze zrobic by oszukac renie
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-18, 19:49
nooo od ladowania to chyba jest po lewej i na czerwono sieci a ta jest po prawej i pomaranczowa takachoc ostatnio cos nie zapala sie przy 3,5 tys.tez wyczytalem kiedys ze to od np. jakiegos bledu ktory komp gdzies tam wynajdzie lub jakiejs awarji elektroniki ale u mnie nic sie nie dzieje renia smiga bez problemu chyba posprawdzam to napiecie .dzieki za info.pozdrawiam
R25: brak Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Cze 2005 Posty: 290 Skąd: ŁÓDŹ
Wysłany: 2006-04-20, 16:21
Miałem ten problem zapalała się kiedy obroty miałem za niskie i do tego lużny pasek klinowy ładowanie się nie palilo zato akumulatorek mi padał . Jak kupilem i pojeżdzłem wszystko się unormowało.
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum