mam gdzieś namiary firm z Bydgoszczy i Poznania ale muszę poszukać.
W Bydgoszczy możesz oddać swoją w rozliczeniu i odebrać nową- tzn regenerowaną.
[ Dodano: 2006-05-09, 21:23 ]
znalazłem namiary na firmę w Bydgoszczy: CAR TUR 052/345-15-87
powodzenia
10.05.06
acha - i jeszcze jedno-Bydgoszcz daje 12 msc. gwarancję
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Ostatnio zmieniony przez tomala 2006-05-10, 08:53, w całości zmieniany 1 raz
R25: brak r25 Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Kwi 2005 Posty: 159 Skąd: Elbląg
Wysłany: 2006-05-09, 22:06
Ja proponuję poszukać firmy która profesjonalnie zajmuję się regeneracją tzn. niektóre zakłady regenerują turbiny nie mają odpowiedniego sprzętu np. takiego jak wyważarki.
Jest taka firma w Iławie dobra polecenia ale nie znam dokładnego adresu.
Regeneracja kosztuje ok 700.00 zł, ewentualnie 1500.00 jeżeli wymieniają cały środek np. jak masz pokrzywione łopatki itd..
Wpisz w googlach jest tylko parę firm które tylko się tym profesjonalnie zajmują..
swojej jeszcze nie regenerowałem.. ale jak będzie potrzeba to jak najbardziej skorzystam (jak o nią zadbasz wystarczy conajmniej na kilkadziesiąt tyś. km) jeżeli już to tylko kupno nowej (pewnie się da zaadoptować od innego auta)..
Jak reszta hula to się nie zastanawiaj..
dlatego ja jestem tego zdania, że jeśli chcesz mieć dobrą turbinę a nie całe auto za ta cenę- i z taką sama turbiną , to lepiej zdecydować się na regenerację
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum