Szukałem już chyba wszędzie i nie mogę dostać tej nieszczęsnej gumy drążka reakcyjnego, nawet całego drążka nie mogę dostać. Szukałem w sklepach, hurtowniach i nic. Może ktoś wie gdzie mogę dostać tą część.
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2006-05-24, 11:57
Hm jesli dobrze kojarze to jest to taki cylinder w ktorym jest guma i z tego cylindra pod kontem 45 stopni wychodzi cylinder nagwintowany w ktory sie wkreca taki pałąk przyczepiany do wachacza na gorze... Jesli to to to gume kupilem za 13 chyba zlotych (ale trzeba bylo jak troche spilowywac i na prasie wciskac) a caly ten element za 74 zlote kupowalem u siebie.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Benek [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-24, 12:07
Dokładnie o tą gumę mi chodzi. Możesz mi powiedzieć gdzie dokładnie kupiłeś.
pójdź do sklepu z częściami samochodowymi i pokaż że takiego potrzebujesz. Nie mów od czego to powinni Ci dobrać. Pasuje od Golfa III ale nie od wachacza. To od czegoś innego. W sklepie powinni Ci dobrać. Tylko nie mów od czego potrzebujesz.
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2006-05-24, 17:52
Ja kupilem te rzeczy w Radomiu w normalnym sklepie z czesciami do francuzow.
Przylaczam sie do rady kolegi na gorze, idz do sklepu i pokaz o so chodzi, czy to na rysunku zawieszenia czy realna czesc.... ja jak kupowalem to tez nie wiedzieli o jaka konowke drazka reakcyjnego chodzi.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum