zeby nikt nic nie PRZEGAPIL
PIATEK przyjezdzamy ,lokujemy sie w domkach,czas wolny kazdy robi co chce
SOBOTA 9:30 oficjalne otwarcie zlotu , powitanie
10:00 12:00 splyw kajakowy organizowany przez osrodek
12:00 13:00 obiad. kazdy we wlasnym zakresie.
14:00 17:30 czas wolny,turniej pilki siatkowej,mini golfa,ping ponga,dla spragnionych slonca mozliwosc plazowania nad pilicą obok osrodka,zwiedzanie zamku Cystersow,odwiedziny w rezerwacie żubrów,rzut tarcza hamulcowa do celu
17:30 pamiatkowe foto wszystkich przybylych na zlot
19:00 rozpoczynamy mega ognisko/grill do bialego rana
NIEDZIELA trzezwiejemy i bezpiecznie wracamy do domku
wieczorne ognisko/grill w sobote organizujemy wspolnie...
program imprezy moze ulec zmianie ze wzgledow pogodowych i innych niezaleznych od blondasa...
koszulki,kubki,ramki bede sprzedawal po obiadku
kurcze to będę musiał wyjechać chyba o 5 rano żeby zdążyć na 9:30 oficjalne otwarcie zlotu
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
No cóż, spływ mnie omija choć uwielbiam kajaki, obiadek gdzieś na trasie, zwiedznie i inne też pewnie mnie ominie ale będę Niestety moja nażeczona pracuje w sobotę więc jak tylko skończy to wyjeżdżamy ale to i takj koło 14:00
Ale Panowie i Kobiety nie spóxnimy sie najwyźej troche przyciśniemy.. Liczyłme (Adam wie o co chodzi) i wyszło 60 km z centrum na miejsce Jak ktoś niewierzy http://map24.interia.pl/ Jeżdze często do Rawy Mazowickiej (podoby dystans) i przy dużej liczbie aut na drodze 1h to max
Rozumiem ze juz nie ma wolnych miejsc w domkach? jesli nie znjdzie sie miejsce na namiocik? Troche sie zagapiłem z tym wszystki za dużo roboty miałem i nie zarezerwowałem wcześniej
Błagam was nie zartujcie nawet tak sobie...nie przyjmuje do wiadomosci ze Lodzianie sie spoznia
w koncu macie najblizej
a kto sie zagapil i nie zarezerwowal sobie domku moze wziac namiocik i tez bedzie fajnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum