Wysłany: 2006-10-04, 21:30 Poszukiwany webmaster do pomocy
Mam kilka pomysłów na usprawnienie forum i odpalenie w końcu klubowego FTP'a, ale nie mam qrcze czasu za grosz. Zawsze gdy sobie obiecam, że w następnym tygodniu coś podłubię, to coś właśnie wypada ważniejszego.
Jeśli ktoś z was chciałby mi pomóc, dysponowałby przynajmniej paroma minutami tygodniowo, oraz znał się na PHP i MySQL, to byłbym (oraz cała rodzina R25) bardzo wdzięczny za pomoc.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2006-10-06, 10:25
Kurde żebym miał troszkę więcej czasu to bym pomógł,bo co prawda orłem nie jestem ale robiłem prosta pracę dyplomową w PHP z wykorzystaniem MySQL'a.
Możemy ewentualnie się umówić że postaram się pomóc ale nie obiecuję bo to zależy od wolnego czasu (który głównie jest nocami).
W sumie przez to że mam mało czasu to i mniej zaglądam na forum
Troszkę sobie pomyślałem i postaram się pomóc ile będę mógł.
Widze,że moja propozycja nie została wzięta pod uwagę - trudno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum