Witam
Znalalem sobie do kupienia samochod osobowy ale on ma homologacje na ciezarowy czyli kratke... dostaje fakture .. itd..
teraz moje pytanie jakie sa dodatkowe koszta jesli chodzi o zarejestrowanie takiego samochodu na mnie ? czy cos wiecej musze zaplacic w urzedzie jako ze ta furka jest z homologacja na ciezarowke ???
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Konrad, koszty chyba są takie same, jedynie różnią się jak dostaniesz mandat bo wtedy liczą, że popełniłeś wykroczenie ciężarówką czyli tam gdzie osobowym 90 tam ciężarówka 70 Jedyny plus ciężarówki to to, że możesz później odliczyć sobie od podatku paliwo jeżeli masz firmę.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
moze to dla ciebie nie ciezarowka ale wg. przepisow to jak najbardziej tak, podobnie jak np. seje zakratkowane itp. poza tym np. ciezarowka nie mozna parkowac na chodniku
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Konrad, no zapomniałem dodać, że lagune miałem zarejestrowaną na cięzarówke, z tym że w niej była możliwość ściągnięcia kratki , a co do mandatów to już byś musiał na jakiegoś ch**ka trafić który liczyłby jak ciężarówkę.
poprawiony wulgaryzm
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2006-08-20, 14:31, w całości zmieniany 3 razy
Zeb, na ciężarowe to mało powiedziane, gorzej jak by musiał mieć na autobusy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum