Orientuje sie moze ktos co to moze byc za kabel znajduje sie on u mnie pod fotelem pasazera, jest dosc gruby i ma wtyczke przypominajaca wtyczke typu COM takie jak bylyu kiedys w starych myszkach do PC, nie mam pojecia do czego to sluzy
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2006-02-13, 10:32
Jak podłaczysz doń myszkę będziesz mógł prowadźić renię jak w grach komputerowych a poważnie to nie wiem, ale raczej nic standartowego. U mnie był na przykład telefon z komputerem w bagażniku, brakowało mu słuchawki, ale głośniczek i mikrofonik przy słupku był
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2006-02-14, 10:29
łatwo wykluczyć parę rzeczy. Podgrzewania foteli w reniach nie było (chyba że sie myle to mnie poprawcie), gdyby do pompowania foteli to powinno być sterowanie z boku fotela, więc to chyba też można wykluczyć, gdyby sterowanie elektryczne to by nie było ręcznego (ale to i tak inna wtyczka). Poza tym TX ma raczej słabe wyposażenie. Kombinujmy dalej. Ja byłbym jednak za telefonem, albo jakims innym nie standartowym urządzeniem. Zobacz skąd ten kabel wychodzi.
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90 Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 497 Skąd: Radom
Wysłany: 2006-02-14, 11:43
Ja obstawiam tak samo za telefonem lub to byl kabel do wpiecia w modul zestawu. Z tego co pamietam i widzialem to stare zestawy mialy koncowki wlasnie takie przypominajace COM - sam taki kiedys z mojej Reni wyciagalem i tez jego glowny modol byl pod fotelem tuz przy tym takim garbie z przodu. Nie masz moze na dachu posostalosci po jakiejs antence? moze na szybie jest slad obecnosci takiej antenki?
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Bartek1983 u mnie tylko jest pod fotelem pasazera ta wtyczka a pod kierowca tego nie widzialem bede musial oblukac dokladnie jak Renata z warsztatu wyjedzie, wogole to sie w serwisie pytalem znajomego i on tez nie ma pojecia do czego to potrzebne, a poza tym przy prowadnicach od fotela przy tym zgarbieniu na srodku samochodu jest jaksa kwadratowa blaszka dokrecona do podlogi i ma ona jakies otworki podejzewam ze na srubki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum