Wysłany: 2006-10-05, 16:02 Renault Laguna Klub Polska zaprasza na ognisko w Żabieńcu
Po ogólnopolskim zlocie naszego klubu tak naszym klubowiczom spodobał się Żabieniec, a dokładniej miejsce na ognisko/grilla, że postanowliśmy zorganizować ognisko dla osób z Warszawy i okolic, na które serdecznie zapraszamy użytkowników Renault 25 Spotkanie odbędzie się w sobotę 21.10 o godz. 15 (już na miejscu)
cholera.....
wyjezdzam 20go z warszawy na kilka dni
RLKP [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-21, 12:06
PILNA SPRAWA! Czy może mi ktoś teraz szybko powiedziec, czy tam w Żabieńcu uda się znaleśc choć trochę drewna na ognisko Bo niestety jedna osoba z forum nie przyjeżdża, a zobowiązała się przywieść drewno i niestety pilnie poszukujemy jakiegoś źródła drewna :/
niech kilka osób kupi po paczce na stacji benzynowej a z tego co słyszałem to leśniczy dowozi tam drewno ale na jakiej zasadzie to działa-nie wiem a w ostateczności zawsze można ściąc jakies drzewko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum