zamowilem i w najblizszy poniedzialek moge zaczac rozsylac jesli sa zainteresowani poniewaz poprzednia partia mi sie skonczyla niestety...
kto mi wyslal adres to napewno dostanie...pozostalych zachecam
ja poproszÄ™ kilka sztuk czarnych i kilka srebrnych.
Zauważyłem że te nalepki to ekstra reklama. Nawet ludzie nie z "branży" zatrzymują się przy aucie żeby zobaczyć co to za fanklub. A kilka R25 u mnie po Legnicy jeździ
Mój adres znajdziesz w bazie kontaktowej
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
tak jak Konrad napisal...
naklejki sa na samochody a pieniadze jak mowi reklama banku BGZ dla ludzi
wiec jesli ktos jeszcze zyczy sobie naklejke a jest krotko na forum niech sie nie krepuje tylko pisze na priv do mnie jaki kolor chce (sa czarne i srebrne) oraz dokldny adres i juz....
poniewz ostatnio strasznie mam duzo roboty przepraszam was ale dopiero w najblizszy poniedzialek bede je odbieral z drukarni i rozsylal...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum