madziara
Wysłany: 2006-10-29, 18:21 poszukuje kogos kto regeneruje tapicerke skorzana
a wiec szukam kogos lub warszatatu ktory moglby zregerenowac fotele moje nie sa najlepsze wiec pomyslalam ze jak miec juz sliczna renie to i fotele tez musza byc:-) gdyby ktos mogl mi pomoc szukac bylabym wdzieczna wiem wiem ze takie cos jest drogie ale co sie nie robie zeby polepszyc sobie komfort....
jest (mam nadzieję że wciąż jest) u nas stary fachmen w tej dzidzinie.. ja też mam tapicerki do remontu i jak kiedyś byłem u niego to powiedział że się sprawą zajmie jak skończy pięknego zabytkowego forda.. facet jest już chyba blisko 70 jak nie lepiej.. cały czas ma zaj..... opinie respect
postaram się załatwić do niego tel. zakład jest w Krakowie przy ul. Twardowskiego
Nie bardzo wierzę w regenerację. Zakup nowych nie wchodzi w rachubę (dla mnie). 30 tys. za sam przód.
Ja będę szukać niezużytego oryginału. To trudne, ale da się zrobić. Raz mi się już udało i zamieniłem swoje fotele na trzykrotnie lepsze. Mam czas. Znajdą się jeszcze lepsze.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum