Wysłany: 2006-12-28, 12:40 logowanie sie ponowne na forum
mam zapytanie!
od 2 dni mam internet w domu i nie bede musial juz latac po kafejkach zeby klikac na moim ulubionym i ukochanym forum
zauwazylem ze jak odchodze od komputera np. do toalety i nie ma mnie dluzej niz kilka minut musze sie ponownie logowac mimo ze sie nie wylogowywalem
co zrobic, gdyz mnie to zaczyna irytowac niczym "prawy klawisz myszki"
Ostatnio zmieniony przez blondas 2006-12-28, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
a na poważnie-jest to chyba rodzaj jakiegoś zabezp. by obca osoba nie mogła korzystac
z twojego profilu na forum np. gdy w kafejce zapomnisz siÄ™ wylogowac
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
No to chyba całkiem duzo czasu spedziac w tej toalecie poniewaz okres po ktorym sie wylogowuje to nie jest taki wcale krotki ;P a zrobic nic sie nie da tylko nie wolno tyle siedziec w toalecie
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
co goli ? co goli ? Ja nic nie pisałem na ten temat
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
aż tu nagle dzisiaj doznałem przepotężnej mysli ze zobacze w ustawieniach profilu czy może tam idzie usunąć profil ale znalazłem coś innego!!! A mianowicię autologowanie się z ostatniego ip odchaczyłem to i wszystko chodzi normalnie:? Hurra wreszcie powróce do życia na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum