pujedziesz do sklepu powiesz jakie masz autkio z jakiego roku i z jakim silnikiem to ioni znajdą w katalogu i będa wiedzieć jakie ci potrzeba klocuszki
pozdrawiam
Właśnie z tym mam problem, poniewaź byłem w sklepie pytałem o klocki do mojej Reni.
Pani w sklepie dzwoni do hurtowni a tam facet pyta, czy auto ma ABS bo jak ma ABS to klocki za 150 zł, jak bez ABS to klocki są po 78 zł.
Nie jestem fachowcem w tych sprawach ale myślę, że ABS nie ma nic do tego co innego klocki z czujnikiem czy bez.
Jeszcze jedna prośba na temat klocków.
obecnie mam klocki bez czujnika, a chcę kupić z czujnikiem. Jakie są długie przewody prz klockach, ponieważ na alegro gdy szukałem klocków piszą ok 235 cm i gdzie ten przewód dołączyć. Gdy odkręciłem lewe koło przy ramie idzie wtyczka z przewodem który jes odcięty myślę, że to jest właśnie przewód od klocków. Jeśli mam rację to przewód od klocków napewno będzie zakródki. Jak sprawdziś czy ten odcięty przewód napewno jest od klocków
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-07-10, 16:16
przewod od "czujnika" ma jakies 20cm, pojedynczy kabelek powinien wychodzic gdzies z wiazki przy podluznicy i w razie jakby byl za krotki to sobie dosztukuj Zwierajac go do masy powinna ci sie zaswiecic pomaranczowa kontrolka na desce oraz SERVICE
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum