Wysłany: 2006-03-24, 09:39 Gdzie wymienić przednie amory
Czy zna ktoś warsztat, serwis, lub inne zjawisko, gdzie posiadają specjalny ściągacz do naszych sprężyn przednich? Najlepiej w Wawie, Lublinie, lub okolicy. Mam przykre doświadczenia z serwisami bez tej zabawki, a samemu nie chce mi się już wymieniać amorów.
Padła jednak propozycja wykonania takiego przyrządu. Będę informował o postępach.
Wysłany: 2006-04-04, 09:55 gdzie wymienić amortyzatory?
jest mi przykro z powodu wprowadzenia w błąd, tam wymieniałem amory w 1999 r. widocznie zakład obniżył swoje loty. Dzisiaj kontaktowałem się z właścicielem France Automobiles Service w W-wie ul Ostrobramska 75 (wjazd od ul. Rodziewiczówny) tel.502560670 nie widzi problemu z wymianą (należ wcześniej się umówić). Polecił mi go właściciel citroena. Mam nadzieję że jest to właściwy warsztat bo osoba polecająca jest godna zaufania.
R25: Safrane 2.0 16V Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 196 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-23, 21:26
A jak nie to usmiechnij sie do Oleksa moze ci uzyczy , bo wykonal on sciagacz do R25
Ja od niego pozyczalem i wymiane mam juz za soba .
Ps . jeszcze raz dzieki Oleks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum