Zastanawiam sie jak wam sie to podoba i czy drazyc temat kosztow.
Wiem ze fajniejsze bylyby takie male flagi a la dyplomatyczne, ale nie wiem czy ktos da rade wykonac maszciki.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Z pewnością nie wolno się z czymś takim poruszać po drogach publicznych. Lepsza jest wersja na szybę, o ile w ogóle ktoś widzi taką potrzebę.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
I nie podoba mi się odkręcanie śruby mocującej błotnik tylko po to, aby założyć ten maszcik. Te śruby są chyba fabrycznie zalakierowane.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
Bo to wlasnie po to maja sluzyc - do spacerkow Jak juz Janusz wczesniej napisal to odpada jazda z tym po normalnych drogach ale na spocik mozna takie cos sobie zamontowac przed wjazdem na teren zlotu.
Z tym mocowaniem pod srubke to fakt, moze nie jest najlepsze... Moze by zastosowac jakis mocny magnes?
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Mi się ten pomysł zbytnio nie podoba. Nigdzie na zlotach międzynarodowych nie widziałem takich patentów. Robienie z limuzyny choinki nie ma sensu. W końcu to nie zawody reprezentacji narodowych. Nadmierny festyn.
Moim zdaniem wystarczy klubowy baner przy naszym stanowisku na placu.
ja widzialem zloty mazdy w rykach i oni mieli flagi.. rozne takie... i calkiem fajnie to wygladało.. w koncu to nie wstyd byc polakiem.... i nie wiem jak reszta na tym forum ale sie nie wstydze i jestem dumny... i teraz pojade po reszcie europy... jak u nas juz jedli dziki z rozna itd.. to w innych krajach zbierali zaby, ślimaki, kraby i inne te śmieszne " owoce moża"
.. phiii Polskie jest najlepsze ...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ja także jestem dumny, ale nie przepadam za festyniarstwem. Dlatego proponuję:
1. Dodanie flagi narodowej do banera,
2. Umieszczenie za szybÄ… takiej etykiety:
Moim zdaniem wystarczy klubowy baner przy naszym stanowisku na placu.
A po obu stronach banera, narodowe flagi na drzewcach.
Dlaczego chcesz pisać POLOGNE ?? Ja bym napisał POLSKA. Nigdy nie widziałem w Polsce, żeby ktokolwiek z zagranicy napisał sobie FRANCJA, ANGLIA, czy NIEMCY. Niech się uczą prawidłowej nazwy naszego kraju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum