Wysłany: 2007-04-04, 11:42 Kwietniowy spocik w Łodzi
Panowie i Panie zapraszamy na spocik
MIEJSCE - Łódź, Stawy Stefańskiego
CZAS - 14 kwietnia
DO ZABRANIA - węgiel na grila , coś na ruszcik, napoje wedle uznania, coś do siedzenia
OBECNOŚĆ - jak najbardziej wskazana nie tylko Łodziaków
Spotykamy się na parkingu "Carrefour" (przy szpitalu Matki Polki) parking od strony ul. Rzgowskiej o godzinie 12:00, gdzie przez godzinę czekamy na spóźńialskich i ruszmy kolumną nad Stawy.
Ze swojej strony zapewniam frytki (teściowa mieszka nad samym Stawem ) Jest dużo zielonej przestrzeni wkoło, parking w zasięgu wzroku. Wygód żadnych ale przecież dla naszej ekipy to nie przeszkoda. No oczywiście wyjątek to pierworodny Blondasa ale jemu nie ma co się dziwić - przywilej tego wieku Grill nie taki pojemny jak na Zgniłych ale też wydajny... Jak co jutro wrzucę fotki
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2007-04-06, 08:51, w całości zmieniany 2 razy
Przyklepane i myślę, że nie ma na co czekać. 14.04. jest tym co tygryski lubią najbardziej .
21.04 planuję spocik nad morzem, jakiś Kołobrzeg, albo Koszalin , więc nie będę mógłbym zaszczycić środkowej Polski swoją obecnością w tym terminie.
tak sie sklada ze bede tego dnia w borkach na centomanni ale tak okolo 16-17 podjade swoim neroseicento i wypije z wami symbolicze karmi bezakoholowe oczywista
a tydzien pozniej widzimy sie w Będgoszczy kolo Szczecina
no i poszło czekamy na odzew reszty łodzian. Jakby ktoś miał jakies wątpliwości gdzie to jest - to jak zwykle zbiórkę możemy zrobić Nad Jasieniem - z tymi wygodami to tez nie tak do końca, kibelek typu "yetii" gdzieś tam obok jest
Jeśli zbiórka będzie w godzinach przedpołudniowych, to na bezalkoholowe karmi i ja zajadę. Koniecznie muszę być w wawie o 16.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
no to już - po wnikliwych konsultacjach, nieprzespanej nocy, debatach i hektolitrach wypitej kawy podaje się czas i miejsce:
"Carrefour" (przy szpitalu Matki Polki) parking od strony ul. Rzgowskiej - jest taka odnoga pomiędzy dwiema stacjami benzynowymi. Tam spotykamy sie o 12 a w godzinkę później wyjazd na Stawy Stefańskiego. Wsadzimy jakąś mapkę jak dojechać do stawów gdyby ktoś chciał/musiał indywidualnie. Stawy Stefańskiego mieszczą się przy ul. Rudzkiej (wjazd od strony ul. Farnej). Uff zapodano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum