bezcenny w zatloczonych mistach srodek lokomocji ,dajacy niesamowita wolnosc i ulatwiajacy zycie nie rujnujacy kieszeni gdyz jest o niebo tanszy w ekspoatacji...
czy tez beznadziejnym ,wrzeszczacym jak pilowany komar,wszedzie sie wtryniajacym na chama bezdusznym urzadzeniem ktore dosiadaja przewanie bezmyslni 13 latkowie majacy za zadanie wkurzenie jak najwiekszej ilosci ludzi na ulicy o kierowcach stojacych w korkach nie wspomne....
Skuter?
Niczym nie różni się od grubej żony.
Jedno i drugie może być przyjemne i pożyteczne, ale wstyd się z tym kumplom pokazać.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Buuuu...ale komentarz..oczywiście każdy ma prawo do swoich poglądów, ale nie wiedziałam, że mąż mógłby się mnie wstydzić tylko dlatego ,że byłabym gruba....
Co do skuterka to gdybym nie bała się szalonych kierowców którym czasami brak na drodze rozumu...to zapewne w naszej domowej samochodowej ,,stajni"byłby także przesympatyczny skuterek
Ostatnio zmieniony przez Agata 2007-07-12, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Niczym nie różni się od grubej żony.
Jedno i drugie może być przyjemne i pożyteczne, ale wstyd się z tym kumplom pokazać.
ooo bardzo trafne tzn tak mi sie wydaje..
moim zdaniem skutery sa bleee..male, z reguly wolne, warczace, glupio sie je prowadzi no i dorosly facet na skuterku
z drugiej strony byl okres ze nie chcialem niczego innego niz skuter jednak zdanie zmienilem jak poogladalem np. http://moto.allegro.pl/it...0_rok_2002.html takie cudo pierdzi ale jezdzi szybciej i jak wyglada tyle za pozno sie zorientowalem teraz lepiej zaczekac pare miesiecy na prawko i pomykac renia
skuter - wygoda w korkach i zatłoczonym mieście - ale ja osobiscie wole rower pod warunkiem, że są ścieżki rowerowe
Patryk na początek ni to samochód ni to skuter - specjalnie dla Ciebie
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=M453728
przy okazji trzeba troche popracowac co sie przy Reni później przyda
a ja bym chcial miec taka gruba zone
i patrzec innym jak sie poca w korku gdy ja soboe przemkne szybciutko...
patrzac na takie miasta jak Rzym nie wyobrazam sobi9e gdzie kolwiek jezdzic autem....
jak ktos kiedys byl w wiecznym miescie lub londynie to wie ze na pokonanie 4-5 kilometrow w szczycie potrzeba 60 minut...
za motorami nie przepadam ale skuter???
dla mie bomba.
zaczolem ten topic gdyz ostatnio uslyszalem mnostwo negatywnych opinni na temat tego rodzaju pojazdu...ze glosny i same dzieci tym jezdza....
i wcale mi sie nie wydaje zeby taki ciezki blondas na skuterku mial czegos wsydzic....
w amsterdamie dyrektorzy bankow jezdza z aktowka i laptopem do pracy na rowerku i sie ciesza ze jada...
mam za soba juz czasy gdy rocznie pokonywalem 30 000km na rowerze gdy pracowalem jako kurier rowerowy i musze przyznac ze brakuje mi tego klimatu ...szczegolnie gdy stoje w korku
juz jestem chory na tego Nortona - po co ja tu głupi właziłem!!
[ Dodano: 2007-07-12, 22:21 ]
Patryczku - ja tak żartobliwie - przeciez wiesz. Ale serio tak jak Blondas uważam, że jazda na skuterku czy rowerze żadna ujma. A tak w temacie rowerków to ja i Tombog bierzemy rowery nad Jeziorsko. Kto nastepny??
[ Dodano: 2007-07-12, 22:23 ]
wystrzegac sie tylko produkcji chińskich - straszna tandeta - podobno tak jak z ruskimi motorami kiedyś - trzeba kupić, zrobić remont kapitalny i można ganiać
wiesz Blondas- jest skuter i skuter. I uważam ze to dobrze.Niech młodzi sobie poszaleja a dla dorosłych tez cos sie znajdzie
A w duzych miastach- super rozwiazanie np na dojazdy do pracy
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
niedawno własnie kupiłem dzieciakom skuter trafiło mi sie tanio bo ma kilka miesiecy i sporo mniej kosztował.
ale na przywitanie go od razu musiałem wyjac skrzynke z kluczami
jezdzi sie tym nawet fajnie a jak sie go odblokuje to nawet sporo zasøwa.
identyczny jak ten http://moto.allegro.pl/it...uad_skuter.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum