No ja miałem taki plan żeby jedna beczę z piwem na sama drogę a dwie kolejne na pobyt myślę tu o tych heinekena... choć układ z kratą bro jest lepszy + jakaś maciorka
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
hmm pomysł z beczką chyba całkiem dobry jest.. problem tylko z tą całą aparaturą do obsługi ... ja jutro jadę dalej nad białe i planuje wrócić jakoś we wtorek i wtedy dopiero będę mógł coś myśleć na ten temat i zgłosić się do szefa wszystkich szefów z Lublina Olusia
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
pod pomysłem z beczką piwa podpisuje sie " obiema ręcami"
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
po kilku browarach brzuszek kibica sportowego mu nie urośnie
Hehehehe. Słyszałem, że szklanka soku ma więcej kalorii niż kufel piwa . Zresztą mam kumpla, który (niestety) chla browar hektolitrami na śniadanie, obiad, kolację i może schować się za słupek od bramki . Myślę, że ten sławny brzuszek to nie od piwa rośnie, tylko od stylu życia . Wystarczy spojżeć na Jaggera . skóra i kości, a od kufla nie stroni .
Oluś, sprzedaj auta i zmień pracę na powiedzmy roznosiciela gazet .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum