A konkretnie co Ci padło...?? Nie polecam gościa na ul. Bużan - to jest boczna Nałęczowskiej... Orżnął mnie na sporo kasy a mało zrobił... Podobnie coś się obawiam P. Mielnika z Zamojskiej i serwisu tam na podwórku istniejącego...
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2007-11-03, 17:42
Dobrych mechanikow znam w Swidniku na ulicy parcelowej na przeciwko sklepu rowerowego.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
adrianek20 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-18, 23:01
no wlasnie w tym problem ze nie wiem co mi padlo podejrzewam ze pompa paliwa ale glowy nie daje trzeba zaprowadzic gdzies na holu bo sam nawet nie odpala jestem z Lublina i daleko gdzies go nie bede ciagnal prosze o pomoc:)
pompe mozna sprawdzic ,popuszczasz nakretki na wtryskach krecisz i patrzysz czy psika.
moze masz spalone swiece zarowe ,spalÄ… sie dwie i juz auta nie odpalisz.napisz jeszcze jakÄ… masz pompe, boscha czy rotodizel.
Pawel_M [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-23, 16:48
Oluś napisał/a:
A konkretnie co Ci padło...?? Nie polecam gościa na ul. Bużan - to jest boczna Nałęczowskiej... Orżnął mnie na sporo kasy a mało zrobił... Podobnie coś się obawiam P. Mielnika z Zamojskiej i serwisu tam na podwórku istniejącego...
Ten warsztat na Zamojskiej nie jest P.Mielnika. Mielnik prowadzi tylko sklep obok tego serwisu...
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2007-11-23, 20:04
Może inaczej Jeden właściciel ma po kilka, ale nie wszystkie są jednego. Faktycznie Właścicieli jest mniej niż komisów jak szukałem tam pracy to miałem w jednym dzień próbny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum