Wysłany: 2008-07-19, 08:36 IV Ogólnopolski Zlot R25 - propozycje
Zauważyłem, że wiele osób myśli już o zlocie 2009 . Zrobił się z tego niezły OT w temacie III-go zlotu, więc podzieliłem go na dwa osobne tematy. Zobaczymy gdzie nas ten zaprowadzi w przyszłym roku .
czyste i jest w czym wybierać
Tylko wtedy miałbym 130 km do miejsca zlotu -Renia się nawet dobrze nie rozgrzeje
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
W takim razie proponuję pojezierze łęczyńsko włodawskie. Gwarantuje pełne rozgrzanie z możliwością przegrzania nawet .
Tak pozaa OT, to oczywiście moja Renia jest gotowa do defilady .
Tomala tylko organizacja koło Drawska może spowodować to co stało się ze zlotem PILURA w Bachotku czyli mniejsza frekwencja .A tak nawiasem mówiąc czy najważniejsza jest kąpiel czy spotkanie się w Naszym gronie i spędzenie wesoło czasu.
Wysłany: 2008-07-18, 21:39
Mariusz1500 napisał/a:
nad jeziorem Białym koło Włodawy??
Tak
Ale my myślimy o przyszłym zlocie
Może to była KROKODYLICA i już na drugi rok będą młode krokodylki
Woda tam jest bardzo czysta i cały akwen ma dno piaszczyste
Wiem ze sa tam takie warunki . Moj Tata mieszkał za młodych lat w Chełmie , Włodawie , Radzyniu i Orzyszu .
Byłem nawet pare lat temu z rodzinka w kilku tych miasteczkach tata pokazywal gdzie mieszkał i gdzie dziadek słuzył w wojsku.
A moze za roczek mozna by zorganizowac zlocik w Międzyrzeczu jest troche atrakcji http://www.bunkry.pl/
oooo - z Łodzi jedzie sie cały czas autostradą. Piękne okolice i czyste jeziora!! W Chycinie jest zgrupowanie łódzkich harcerzy - odbierałem stamtąd w tym roku Krzysia z kwaterki przedobozowej. A z atrakcji nie tylko bunkry!!
http://www.miedzyrzecz.pl/ http://www.ziemialubuska.pl/
Dla mnie nie ma znaczenia gdzie będzie zlot 2009. Najlepiej w Sandouville.
Ale przyjadę wszędzie, o ile jakaś "force majeure" nie przeszkodzi.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Dobry wybór-jeżdżę tam od 15 lat.Latających ,,smoków ,, mało,woda czysta,lasy grzybne nawet cena bardzo optymalna jak na wakacje-a jest możliwość negocjacji .
[ Dodano: 2008-07-24, 09:25 ]
powiem więcej-przez tyle lat komary-te dokuczliwe były 4 razy-a był czas że byłem tam co weekend.Kleszcza nawet pies z lasu nie przyniósł.A babcia tak-1-słownie jeden raz-ale 2 sezony temu-ale to typ grzybiarza że pod każdą trawkę musi zajrzeć .Windsurfing na cały dzień-około 60 zeta-ale idealne miejsce do nauki.Jakieś pytania?
[ Dodano: 2008-07-24, 18:30 ]
Jeśli chodzi o wrzesień domki po taniości-woda w jeziorku cieplutka a cenowo-50 do 100 zeta za domek 4-10 osobowy z ciepłą wodą-nawet niemowlakom się podoba-sam zrobiłem2-ójkę-i tam śmigamy )).Czy to na grzyby,czy na ryby-czy też odpocząć
[ Dodano: 2008-07-24, 18:37 ]
A i od rybaków sielawa świeża-8 zeta z łodzi za 16 sztuk-a ryba pyszności
[ Dodano: 2008-07-24, 18:49 ]
Koledzy z Chełma i Lublina też powinni to miejsce zareklamować-a znają-sam wizd iałem oramkowaną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum