mam uszkodzony prędkościomierz /wersja na linkę/ .Czy muszę wymieniać całe zegary,
czy można tylko sam prędkoś. ???
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
I tak nie kupisz samego prędkościomierza, więc nie widzę powodu aby przekładać go z kompletnego zestawu.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Janusz-chyba łatwiej o zegary/z linką/ od benzyny , niż od disla. A tam obrotomierz jest inny.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
po dwóch..
Da się sam zegar wymienić. Zegary podzielone są na trzy sekcje. Prędkościomierz, kontrolki i paliwo, obrotomierz. Każdą możesz wyjąć osobno jako panel.
[ Dodano: 2008-03-17, 07:58 ]
Gdzieś mam taki prędkościomierz, ale nie dam głowy czy sprawny. No i pocztą go wysyłać, to już lepiej na śmietnik wywalić . Może jak Blondas będzie w Wawie, to mu dam.
( Dzień Świra )
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum