proponuje mały majowy spocik łódzki w dniu 11.05.2008. Jeśli się znów nie pomyliłem to jest to niedziela. Ponieważ nie wszyscy byli na tym ostatnim jako miejsce zbiórki o godzinie 10 proponuję Carrefour na Rzgowskiej, niedaleko Szpitala Matki Polki. Oczywiście chętnie czekamy na spóźnialskich spoza Łodzi. Jedziemy potem kawałek nad stawy Stefańskiego - ulica Rudzka i Farna w Łodzi. Tam grillowanie - prosze przywieźć kiełbaski, miesko i napoje. Węgiel miejscowy. Na samo urządzenie postaram się jak zwykle naciagnąć kolegę Grzybka
Chętni wygłodzeni a nie przepadajacy za grillem mogą skoczyc w konwoju na obiad do pobliskiej Bacówki (prawda kol. Blondas że smacznie??).
I to by było na tyle - uprasza się chętnych o odhaczenie sie pod postem.
Będę tego dnia niesprawny, bo w sobote mam imprezkę. Kalendarz napięty.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Miałem Wam zrobić niespodziankę i przyjechać, ale niestety niedziela odpada ,ale po 20 maja jadę do Maćka to zatrzymam się w Łodzi i mam nadzieję chociaż z kilkoma z Was się zobaczyć .W drodze powrotnej również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum