_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2009-03-03, 22:34
naprawde Super sprawa :0 takie górki woda.. wyzwanie ...
mnie niestety w tym roku rajd organizowany przez politechnike lubelska ominał ale .. cos mi sie obijo ze szykuje sie kolejny i takze mnie na nim nie zabraknie z aparatem wiec pewnie takze podziele sie fotami.
Swoja droga super zdjecia Tomala
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2009-03-03, 22:38
No aż żal sie robi. Chętnie bym powalczył w takim terenie . Kilka razy tylko podobnie się bawiłem będać na helu i jeźdząc po tamtejszych okolicach porządnym starym terenowcem .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Znam takie zabawy wśród swoich kolegów, którzy zakupili "monstrum" w 5-10 osób i dobijają go na sesjach wyjazdowych, a w czasie przerw naprawiają. Zabawa niezła, ale brudna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum