Wysłany: 2008-12-08, 10:24 Elektronik... Help Śląsk
Witam szukam elektronika w okolicach Katowic. Po wizycie w ASO powiedzieli ze nic nie można zrobić bo komputer wariuje. Polecili mi elektronika w moim rodzinnym mieście (Siemianowice) który jednak z góry mnie skreślił mówiąc że takiego starego auta nie będzie robił... ( za co wybije mu kiedyś przy okazji szyby ) Proszę o pomoc znawców którzy już odnaleźli taki warsztat. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Student 2008-12-08, 12:00, w całości zmieniany 1 raz
Komputer zwykle wariuje, bo coś nie działa. Czy w tym ASO mieli XR25 ? Szukaj takiego warsztatu co ma tą magiczną walizkę, bo zwykłe clipy głupoty potrafią pokazywać.
W Aso podpięli mi go pod kompa ale jak zapaliłem silnik to nie było części odczytów koleś nie wzioł kasy tylko powiedział za na 100 % będzie elektronik potrzebny tylko ze nie mogę znaleźć takiego co by tylu letnie autko chciał zrobić
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2008-12-08, 16:45
A co ma tu robić elektronik?! Jeżeli komp jest walnięty to tylko wymiana. Jeżeli nie i wariuje to znaczy że dostaje błędne dane. Jakbyś miał porzadnego elektryka samochodowego starej daty który wie jak posprawdzać czujniki miernikiem to sobie poradzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum