Wysłany: 2009-01-18, 13:59 oryginalny tlefon w reni
Witam kiedy kupiłem mojego GTX-a dostałem dodatkowo kilka skrzynek części z jakiejś innej R25 (chyba v6 anglik) . Ostatnio przy przeglądaniu znalazłem starą słuchawkę taka dużą cegłówka xD i zastawiam się czy nie dało by się jej jakoś podłączyć ;P ale pewnie czegoś mi brakuje bo sama słuchawka nie ma modułu antenowego. No i pozostaje jeszcze kwestia co potem, czy jakaś umowa z telekomunikacją będę musiał podpisać czy coś bo raczej nie ma tam gdzie wsadzić karty sim może ktoś ma taki telefon i jest zorientowany w temacie Pozdrawiam
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2009-01-18, 22:13
Teraz nic z tym nie zrobisz. To była telefonia mobilna ale analogowa tak jak centertel w polsce. W bagażniku powiina być centralka, pod radiem głośniczek i na słupku mikrofonik.
Gzara ma rację. Nie do uruchomienia. Chyba, że włożysz do środka współczesną komórkę dla smiechu.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum