Zapraszam do lektury artykułu o powstaniu naszego forum.
Koleżanki i koledzy, miesiąc temu napisałam artykuł o naszym forum i naszym klubie.
Zabrakło tam na końcu tego artykułu słów, że dedykuję go Wam...forumowiczom i klubowiczom. To jest ukłon mój w Waszą stronę... za miłość do Renault25, za to że jesteście fantastycznymi ludźmi, że nie tylko jesteście jak zepsuje sie samochód ale i wtedy gdy człowiekowi smutno i źle. Dziękuję Wam za waszą radość, spontaniczność i zaangażowanie.
Końcówka była taka....,,Jak to dobrze,że Tombog śnił o reni, jak to dobrze, że śnili o niej inni i mam nadzieję, że ktoś jeszcze ją pokocha...."
Miłego czytania
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2008-12-23, 23:16, w całości zmieniany 20 razy
Piękna sprawa, trzeba jeszcze było dodać na końcu "jak wsiądziesz to zobaczysz, że Ty i Renia i cały świat się zmienia" Jestem pełen podziwu
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
wow kopara mi opadla jutro lece do Empiku Dzieki Agato pomimo ,ze nigdy nie bylem na zlocie i was osobiscie nie znam(choc chcialbym) to z Renia jestem juz prawie 6 lat ...
_________________ Pafnucy i Renata w jednym stali domku...
a to dopiero super prezent, z jaką przyjemnością będzie mozna sie pochwalić znajomym i rodzince dzieki Agata, no i pewnie Blondas w tym maczał paluchy i Tobie też dzieki
_________________ Bo wszystko co dzieje sie wokół nas - to dzieje się po coś!!!
Hehe, już wiem nad czym pracowałaś miesiąc temu do 3 w nocy.
Myślałem, że uczysz się do jakiegoś egzaminu...
Bardzo fajnie napisane, mino, że jak mówisz- okroili. Rzetelnie opisane klubowe osiągnięcia.
Fotki też nieźle wybrane, przekrój zlotów.
Swietna reklama forum i klubu.
I nawet nie wiesz (no może trochę) jak się teraz przyda. Wykorzystamy ją solidnie.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
a ja juz mam gazetke dostalem w Intermarche i teraz jeszcze bardziej jestem dumny z R 25 i ta Ph 1 Blondasa jest jak rodzynek jedyny na swiecie piekna i zawsze mloda jak Monicca Belluci...(choc to wloszka) iii padam do stop Agaty...
_________________ Pafnucy i Renata w jednym stali domku...
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum