R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-01-09, 21:25 Przy rejestracji na forum
Sluchajcie mam taka propozycje.
Skoro biegamy tak z tymi ulotkami to moze warto by bylo, dla satysfakcji wiedziec czy maja one jakis odzew.
Proponuje zamiescic w formularzu rejestracyjnym do forum pytania, skad dana osoba wie o istnieniu forum - jezeli z ulotki to od kogo ta ulotka byla. (Ja wydrukowalem sobie taka zmniejszona wersje ulotki - 4 na kartce a4 i na rewersie napisalem swoj Nick).
Nie chodzi tutaj o jakies zawody kto wiecej ludzi sciagnie, ale o naprawde mila satysfakcje jezeli ktos sie zarejestruje na forum i dowie sie o nim wlasnie z Twojej ulotki:)
Co myslicie na ten temat?
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
No Szopen to bardzo fajny pomysł jest.. ja zazwyczaj pisze po drugiej stronie nick ale czy ktos sie zarejestrowal to nie mam pojecia. Podpisuje się juz pod tym postulatem
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum