Wysłany: 2009-10-19, 14:31 Propozycja na Zlot Zimowy do przedyskutowania
Witam wszystkich po zlocie jesienno zimowym
Podtrzymując tradycję, że po zakończeniu zlotu zaczynamy planować kolejny to ja mam propozycje do przedyskutowania
Pomysł zrodził się już w Ustroniu, żeby zorganizować zlot w Uniejowie niedaleko Łodzi w kompleksie basenów termalnych. Dla zainteresowanych i do dyskusji podaje link do tego ośrodka żeby każdy mógł zapoznać się z cenami, galerią itd.
Termy Uniejów
Postaram się w niedługim czasie podjechać tam z Adamem i dowiemy się dokładnie o możliwość zorganizowania tam naszego spotkania
Z tego co widzę po cennikach to noclegi są tańsze niż w "Pelikanie" gdzie był zlot zimowy, a i okolica Uniejowa ma troszkę więcej atrakcji niż Aleksandrów.
Pierwsze pytanie: jak te baseny wyglądają w zimie, ile z tych basenów jest kryte itd. Wczoraj byliśmy w termach Bukowiańskich i w zimie jest pod pewnymi względami fajniej niż w lecie, bo wypłynąć na zewnątrz i dotknąć śniegu bezcenne
Na razie wam nie odpowiem na to pytanie bo jest to dopiero pomysł wstępny po wizji lokalnej będziemy wiedzieć więcej i powstawiamy zdjęcia jak to wygląda w okresie zimowym Teraz czekamy na wasze opinie czy w ogóle będzie zainteresowanie i ile osob ewentualnie będzie chętne
Pomysł fajny ale poczekajmy najpierw na Maćka rozliczenia za prąd, by zakończyć z twarzą
zlot w Ustroniu. Na razie jak sami czytaliście -Maćkowi witki opadły i nie możemy go tak zostawić
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Wiadomo że nie zostawimy Maćka z tymi opadniętymi witkami trzeba będzie zrobić zrzutkę żeby zakończyć temat jak należy. Poczekajmy tylko jak Maciek zrobi rozliczenie
Z tego co wiem to basen jest tylko odkryty a pod dacxhem są tylko te beczki.
Oprócz term sjest jescze zamek, można krótką wycieczkę do Łodzi zrobić może dentka, manufaktura itp.
Uniejów jest dużo mniejszy od Bukowiny - tam jest cały Aqua park - w Uniejowie jest prościej, szybciej, taniej i bez gwarancji
No bardzo fajna rzecz. Te noclegi troche dziwne i nie chodzi tu o ceny tylko o ilości poszczególnych pokoi. JAk pojedziecie to dowiedzcie się jaie są możłiwości i ceny wyżywienia, piwa w barze i godziny urzędowania poszczególnych rzeczy .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Chciałem się zapytać organizatorów czy zlot może się odbyć w weekend 12-14 II, albo 19-21 II. W tym okresie nie mam zjazdu i myślę, że on odpowiada i był brany pod uwage. Mam nadzieje, że się będę mógł zjawic na zlocie w tym okresie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum