Następnie długa, uporczywa i troche bezsensowna walka z plastikami wewnątrz samochodu. Dwudziestopięcioletni plastik stawia spore wymagania.
Potem było długo nic i w połowie listopada wziałem sie za ogrzewanie i udrożnienie kanałów odpływowych podszybia. Wyczysciłem nawiewnicę, tak ze już nie piszczy oraz nagrzewnicę, tak ze daje już ciepło.
http://picasaweb.google.c...feat=directlink
To może lepiej pokombinuj coś z polską, ja kupiłem swój za około 500zł czyli coś koło 120€, ale jestem średnio zadowolony bo jest dość głośny, za bosala chcieli 900zł czyli coś koło 200€ czyli połowa ceny twojego. Tylko ten transport.......
Zrób sobie listę rzeczy do zrobienia warsztatowego i wpadnij do Polski. Podejrzewam że koszt przejazdu Ci sie zwróci a i przy okazji coś zwiedzisz. Ustroń zaprasza .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Oj dawno mnie tu nie bylo. W międzyczasie trochę się wydarzyło, dość wspomnieć że moje autko dostanie niebawem kilka prezentów, które już są kupione i teraz czekają na montaż w weekend.
Są to:
nowy tłumik końcowy (bosal)
dwie nowiuteńkie rury jak na zdjęciu poniżej (bosal)
oraz
rarytas, cudeńko i w ogóle sam smalec:
nowiutki gaźnik
Dopiero co przywieziony do domu. Nówka sztuka, nie śmigany! Przebieg zero (słownie: zero) kilometrów. Czyli że będzie działało ssanie i nie będę już musiał używać tej brzydkiej poziomicy. Szczegóły niebawem
_________________ Prawdziwy mężczyzna sika do umywalki.
No to gaźnik jak za darmo , nawet jak na polskie zarobki i ceny. Wydechy raczej w normalnych cenach . Końcowy z polsce koło 140-160zł , rura 80-100zł .
A tak na marginesie na tym zdjęciu z rurami wyglądasz jak członek orkiestry dętej
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum