Wysłany: 2005-09-13, 16:46 CZY ODPOWIADA WAM TAKI LOKAL NA SPOCIK 24 WRZESNIA??????????
widoczki sa na rzad stolikow na wale przeciwpowodziowym, sam lokal jak i parking przed
zdjecia z dzis 13 wrzesnia
[ Dodano: 2005-09-13, 17:48 ]
jak by w razie co niewiadomo jak lalo jest mozliwosc sciesnic sie w malej salce wewnatrz budyneczku
knajpka ma zarowno dania z ryb dla trawojadow jak i golonki dla pasibrzuchow
Widok na nasze renie to podstawa! Lokal wyglada calkiem sympatycznie... Druga sprawa to nocleg, jest gdzies w najblizszej okolicy jakis niedrogi dach nad glowe zeby nie trzeba bylo nocowac w reni ani nie jezdzic za bardzo noca w poszukiwaniu "izby wytrzezwien"?
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
haaalooo!!! tylko Tombog i Zulus potrafia napisac cos w wspolnej sprawie??
poniewaz kielbe na ognisko bedziemy mieli gratis pytam ladnie ile osob ma zamiar pojawic sie tak juz na 100% 24 wrzesnia w Kazimierzu poniewaz musze podopinac pewne tematy juz na ostatni guzik
poprosze o wpisywanie sie ladne... tak bede lub nie nie bede
nastepny temat to o ktorej godzinie nam tam pasuje sie spotkac???
knajpe mamy do 22-ej wiec chyba spoko...
komu bedzie za malo moze zostac i przenocowac w wielu okolicznych pensjonacikach
jakies pytania?????????????????????????????????????????????????????????????????
propozycje ?????????????????????????????????????????????????????????????????
Zwierzak [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-14, 15:32
Echh no ładnie to wygląda. Ale 600 km to dla mnie zbyt dużo
Bardzo ale to bardzo chcę tam być jednak niewiem na 100% czy uda mi się dojechać. Zrobie wszystko co się da na tą chwile jade. Co do godziny jestem otwartyna wszystkie propozycje dostosuje się.
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum