Dzis nabylem Renault 25 TX nazwalem ja wraz z Andzia ,,Miła,,
Stan blacharki extra lecz czeka mnie wymiana;
-przednie amortyzatory (skacze jak zaba)
-tylne amortyzatory ( ale da sie jeszcze posmigac na tych)
-przednie lozyska
-silniczek taylnej wycieraczki
i to by bylo na tyle
a do zrobienia to tak:
-drzwi pasarzera sie nie otwieraja - usterka zrobiona
-brak lewego halogenu a prawy nie swieci
-nie ma z tylu hamulcow wogole
i na tyle
Legenda:
zrobione
nie zrobione
silnik ladny suchy brak wyciekow z silnika czy ukladu wspomagania (maglownicy)
ladnie pracuje na benzynie jak i na gazie
na biegu jalowym 900tys obrotow mysle ze to dobrze
przebieg na liczniku 180 tys ale kto to wie czy oryginalny
fajnie ,że autko już w Czaplinku , i że buda zdrowa. Pozostale sprawy do Borek napewno
ogarniesz.
Powodzenia
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Pierwszy dzien po zakupie Reni spedzilem na sprzataniu wnetrza i podlaczeniu sprzetu car audio (radio JVC + zmieniarka na 12 plyt )
teraz trzeba czekac na czesci jakie napisalem wczoraj i dopiero bedzie trzeba zawijac rekawy
Dzisiaj robilem zamek drzwi prawych, jak pisalem w pierwszym poscie sie nie otwieraly
odkrecilem caly zamek i go wyciagnolem i okazalo sie ze zadzior z peknietej plastikowej obudowy zadarl sie pod zatrzaski, zadzior wyrwalem i drzwi dzialaja spowrotem:)
na fotce zamek i kawaleczek plasticzka ktory sie zadarl pod zatrzask
Dzis renia dostala 2szt felusi 15" i zamontowalem je na tyle a na przodku dalej 14" ale szukam dalej 2 szt stalowek i na przod bedzie trzeba zalozyc tez
Dzis w nocy mialem wlamanie do Reni
zginelo radio CB radio samochodowe MP3
i chamsko odcieli antene od CB
ale chyba nie otwierali schowka bo zmieniarka do plyt lezy jak lezala
szyba nie problem; się znajdzie - ale ile zniszczeń i strat innych Nie zostawia się CB czy radia na noc w aucie. Chociaż przyznam, że ja robię podobnie.
Inaczej . Zostawia się fabryczne radio , antena na dachu i CB w środku to juz posunięcie kamikadze . Ja zostawiam wszystko łacznie z kluczykami w środku no ale mejsce zamieszkania i okolica inna.
Gdyby był problem z szybą to jakaś się u nas znajdzie. Musisz tylko zobaczyć jaki masz odcień. Zielony , niebieski , czy brązowy , a najlepiej zrób dokładną fotke oznaczenia drugiej szyby.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
szyba to widac że zielona
ale na marginesie
z histori Adasia bordówki..zanim ja nabył
auto było otwarte, ale sie debile nie pofatygowli złapac za klamke tylko wybili szybe..ot...kaprys złodzieji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum