no to i na mnie czas
jak wiadomo jestem nowym jej właścicielem
póki co stoi, sprzedający nie dostarczył wszystkich wymaganych dokumentów wymaganych do przerejestrowania
ale juz mam zadeklarowaną pomoc i sprawe jak mysle załatwimy pozytywnie
póki co auto stoiw ogródku
czekamy na więcej wolnego czasu i ciepło
"niebieska" dostanie silnik disla od mojej poczciwej ph1 białej
wiekszosć innych rzeczy zostaje jak to zrobił kris
jest troche pracy ale mysle że w maju auto bedzie smigac po Łodzi o okolicach budząc postrach grożnym napisem "V6 injection"
fogogenicznie autko zdokumentował Adas
http://picasaweb.google.com/adawej/ReniaPoKrissie#
pierwsze niezbedne prace demontazowe juz rozpoczeliśmy
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig
Wysłany: 2010-04-01, 08:11
Jacławie mamy wszystkie potrzebne papierzyska dla ciebie więc musimy się jakoś zgadać
znalazłem jeszcze 2 dekielki do alu, drugie radio+pilot+wyświetlacz, drzwi tyle że srebrne albo złote i el. cięte jak np. złoty tylny błotnik
jak byśsię uparł to silnik V6 i skrzynia + okablowanie i komputery też się znajdą jak widziałeś ja restauruje następnego dziadka i nie mam czasu na odbudowe złotej więc wszystko co mi zostało jest do zabrania oby w końcu Tolka odżyła
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
auto jezdzi
silnik pracuje idealnie, po wyregulowaniu przez syna marcina
okazało sie jednak ze do roboty sa tylne hamulce,..gdyz ich własciwie ich nie ma
troche prac przy elektryce
i na masto
owszem silnik pracuje ale nie wchodzi wiecej niz na 2700 obrotów
(walka trwa juz dobre pare tygodni)
odpalalismy na "butelce"..aby wyeliminowaź zbiornik przewody i filtr (czyste paliwo)
przeregulowalismy jeszcze raz zawory , sprawdzilismy rozrząd
kupilismy i zalalismy półsyntetykiem wskazanym przez producenta
te pompy sa ponoc nie do zdarcia , sprawe zna blizej kol.Adaś i Oleks
(czekamy na pompę od kol.Oleksa aby włozyc na "sztuke" i wyeliminowac ewentualnie pompę)
generalnie zgłupliśmy, jak ktos cos wie o dislach to prosze pisac tu na forum
lub
tel i albo smsy 508 65 76 22
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum